Gitaarles in Haarlem en omgeving

Leuk dat je geïnteresseerd bent in gitaarles. Je ben hier aan het goede adres! Sinds mijn zeventiende geef ik gitaarles in Haarlem, Heemstede en omgeving. Ik geef les op alle niveaus en in alle genres. Wil jij jezelf leren begeleiden op de gitaar, je jazz skills verbeteren, harmonieleer en/of solfège verder ontwikkelen, ben je geïnteresseerd in alternatieve gitaarstemmingen, of wil jij net zo leren spelen als Jimi Hendrix? Neem vooral contact op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Groepslessen gitaar

Beheers jij de basis van het gitaarspelen en wil je graag muziek maken met anderen? Wanneer het weer mogelijk is (COVID19), en wanneer er genoeg animo voor is ga ik wekelijks weer groepslessen organiseren. Tijdens deze lessen richten we ons op samenspel. Zo ontwikkel je je gevoel voor ritme, timing, samenspel en train je het gehoor. Je leert met elkaar nummers spelen en zingen en bouwt zo een té gek repertoire op! 

Wil jij groepsles? Neem gerust contact op via onderstaand formulier!

Vooropleiding Conservatorium

Wil jij naar het conservatorium? Om toegelaten te worden tot de opleiding moet je auditie doen. Deze auditie bestaat uit verschillende onderdelen: spel, solfège (training van het muzikale gehoor), muziektheorie en een motivatiegesprek. 

Tijdens de lessen trainen we het gehoor. We oefenen het herkennen van intervallen, het herkennen van akkoorden en toonladders. Ook ontwikkel je meer halskennis door het oefenen van verschillende akkoorden en toonladders op verschillende posities op de hals van de gitaar.

We verbreden je muzikaal theoretische kennis, je ontwikkelt je lees skills (akkoorden en noten lezen) door het oefenen van jazz standards. Ook zullen we kijken naar geschikt repertoire om te spelen tijdens je auditie!

Wil jij je goed voorbereiden op je auditie? Neem contact op!

locatie

Je bent van harte welkom in mijn studio/lesruimte in Haarlem (zie de foto’s hieronder), of bij Gitaarshop-Heemstede!

Tarieven

Leerlingen < 23 jaar

30 min. €23,50  |  45 min. €34,50  |  60 min. €45,50

Groepsles 60 min. €25,- p.p.

 

Leerlingen > 23 jaar (Inclusief BTW)

30 min. €28,40  |  45 min. €41,75  |  60 min. €55,-

Groepsles 60 min. €30,25 p.p.

Contactformulier